Ансамбълът на България по художествена гимнастика спечели титлата в многобоя

...
 Ансамбълът на България по художествена гимнастика спечели титлата в многобоя
Коментари Харесай

Злато за златните от многобоя

 Ансамбълът на България по художествена гимнастика завоюва купата в многобоя на Световната купа по художествена гимнастика в София.
Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова събраха общ брой от 49.350 след изиграване на двете си съчетания. По този метод те резервираха първото място, на което се бяха настанили още след първия спортен ден и се окичиха със златото.

В петък грациите ни сложиха по доста безапелационен метод съчетанието си на 5 топки, за което получиха 24.950 точки. От тях 16.100 точки за компликация и 8.850 за осъществяване.

Прекрасните ни гимнастички подвигнаха почитателите на крайници с осъществяването си на смесената комбинация на три обръча и два чифта бухалки, която се играе на музиката от саундтрака на кино лентата " Най-великият шоумен ".

Възпитаничките на Весела Димитрова позволиха някои грешки, които обаче не повлияха за това да реализират висок резултат. 24.400 бе оценката, която дадоха съдиите. От тях 16.500 за компликация и 7.900 за осъществяване. 

Зад превъзходната българска петорка се класира Италия със общ брой 48.800 (24.300 на пет топки и 23.900 на обръчи и бухалки).

Топ три добавя Япония с 46.800 (23.350 на 5 топки и 23.050 на обръчи и бухалки).

В неделя Световната купа продължава с финалите на двете съчетания, като България ще се бори за оценките и на двете композиции.
 standartnews.com
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР